Řadový dům se dvěma bytovými jednotkami v centru města
Třebechovice pod Orebem, Třebechovice pod Orebem

5 250 000 Kč
icon
Dispozice
5 a více pokojů
icon
Výměra
230m2
icon
Poznámka
Centrum obce
icon
K předání

Klíčové parametry nemovitosti

check
Konstrukce budovy: Cihlová
check
Vytápění: ústřední plynové
check
Bez výtahu
check
Vybavení: Částečně
check
Počet podlaží: 2

Nabízíme Vám k prodeji řadový rodinný dům o dvou bytových jednotkách (2+1, 4+1 s balkonem do vnitrobloku) v centru města Třebechovice pod Orebem. K domu patří vybetonovaný dvorek s kůlnou sloužící jako úložný prostor a malý sklípek. Město leží 13 km od Hradce Králové.

Dům byl postaven kolem roku 1925. Dům sice neodpovídá nejnovějším trendům, ale vše je plně funkční a lze zde okamžitě bydlet. V posledních letech dům prošel částečnou rekonstrukcí, byl podříznutý z přední i zadní strany. Obvodové zdivo je z cihel. Okna jsou špaletová. Elektřina je v hliníku. Vodovodní trubky v přízemí i v prvním patře jsou plastové. Stropy jsou trámové. Střecha je z pálených tašek, z přední strany domu jsou nové tašky značky Bramac (cca 2004), ze strany dvorku jsou nové latě, střecha je přeložená, zůstaly původní tašky, špatné byly vyměněny.

Dispozice domu: přízemí (2+1), 1. patro (4+1). V přízemí jsou betonové podlahy, v pokojích, v koupelně a na WC je položená dlažba. V prvním patře je beton (na něm lino), v obývacím pokoji je dřevěná podlaha.

Dům je napojen na vodu, kanalizaci, elektřinu a plyn. Odpadní voda je svedena do kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem v létě. U bojleru je možnost přepnout na ohřev plynem (používané v zimě, když se topí plynovým kotlem).

Celková plocha pozemku je 258 m². Pozemek je oplocený. Přístup do domu je z hlavní silnice přes chodník. Vydlážděný dvorek je do vnitrobloku a je zde poměrně klid. V prvním patře z balkonu je příjemný výhled na Oreb.

Město Třebechovice pod Orebem má plnou občanskou vybavenost (ZŠ, MŠ, ZUŠ, knihovna, fotbalový stadion, koupaliště, zimní stadion, potraviny (Penny - 1 min pěší chůze), lékaři atd.). Dům se nachází v bezprostřední blízkosti centra města 1 min. chůze a vše důležité je v docházkové vzdálenosti od domu. Ve městě se nachází železniční stanice, která zajišťuje přímé spojení do HK, Chlumce nad Cidlinou, Chocně, Letohradu a Solnice. Je zde i několik autobusových zastávek, které zajišťují osobní dopravu mezi Třebechovicemi a okolními obcemi.

Financování pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Budova:Cihlová
Stav objektu:Dobrý
Umístění objektu:Centrum obce
Užitná plocha:230m2
Plocha pozemku:258m2
Zastavěná plocha:258m2
Podlahová plocha:230m2
Počet podlaží:2
Třída energetické náročnosti:G
Zdroj vody:dálkový vodovod
Rozvod plynu:plynovod
Rozvod topení:ústřední plynové
Doprava:vlak, silnice, autobus
Odpad:kanalizace
Elektřina:230 V, 400 V
Vybaveno:Částečně
Bezbariérový přístup:Ne
Půdní vestavba:Ano
Výtah:Ne
Rok kolaudace:2000

MHD: Třebechovice pod Orebem

664 m, 9 minut

Restaurace: ZEMAN meat - sausages, Inc.

84 m, 1 minuta

Obchod: Penny Market

135 m, 2 minuty

Prohlédněte si svoji novou nemovitost

Virtuální prohlídka

Stáhnout v PDF

Těšíme se na vás na prohlídce

Kontaktujte nás

Preferovaný kontakt
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.