Velký rodinný dům s krásnou zahradou v blízkosti D11
Palackého, Chlumec nad Cidlinou

7 990 000 Kč
icon
Dispozice
5+1
icon
Výměra
166.5m2
icon
Poznámka
V obci
icon
K předání
Ihned

Klíčové parametry nemovitosti

check
Parkování: Kryté stání
check
Konstrukce budovy: Smíšená
check
Typ vlastnictví: Osobní
check
Vytápění: Ústřední plynové


check
Zdroj teplé vody: Plynový se zásobníkem (kotel)
check
Bez výtahu
check
Počet podlaží: 2
check
Částečně zařízeno

Nabízíme Vám k prodeji velký rodinný dům o dispozici 5+1 s přilehlou dílnou, nachází se ve městě Chlumec nad Cidlinou s přibližně 5 600 obyvateli. Město je vzdálené asi 28 km od Hradce Králové (dojezd autem cca 30 min) a 36 km od Nymburka (dojezd autem také cca 30 min.). Dům je po kompletní rekonstrukci.

Celková plocha pozemku je 777 m², zastavěná plocha činí 374 m². Celý pozemek je krásně udržovaný, na zahradě je pergola s přivedenou elektřinou, ovocné stromy (hruška, jabloň) ořech a borůvky. Parkování je možné v krytém vjezdu i na vydlážděné ploše za domem.

Dům o dispozici 5+1 o podlahové ploše 166,58 m² s lodžií (3,68 m²) byl rekonstruován na dvě etapy. Dům má plastová okna (dvojskla). První rekonstrukce proběhla v letech 1998 až 2000. Došlo k rekonstrukci prvního nadzemního podlaží (přízemí), zůstalo pouze obvodové zdivo. Podlahy jsou betonové, na nich je položena dřevotříska a ve většině místností je podlahová krytina vinyl. V jednom pokoji je koberec, v koupelně a na WC je dlažba. Schody v domě jsou betonové a potažené vinylem.

Druhá rekonstrukce byla realizována v roce 2003. Skladba podlahy prvního patra jsou hurdisky, polystyrenová izolace cca 5 cm, beton a navrchu je plovoucí podlaha. V místnostech jsou sádrokartonové podhledy a některé zdi jsou též obloženy sádrokartonem. Byla položena nová střecha tzn. kompletně nové krovy, zateplení vatou do 20 cm. Krytina střechy je betonová taška. Střecha dílny je z lepenky. V roce 2010 proběhlo zateplení fasády.

Dům má následující dispozicí: přízemí: chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, spíž, pracovna, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC; první patro: dva dětské pokoje, ložnice, chodba, prostorná hala a půda, která se nabízí k rekonstrukci buď na další místnost nebo například šatnu.

Do domu je zavedena voda z obecního vodovodu a zároveň z kopané studny. Studna je hluboká 10 m a v současné době jí majitelé využívají jako pitnou vodu. Odpadní voda je svedena do kanalizace. Do domu je přivedena elektřina a plyn.

Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem. Ohřev vody zajišťuje též plynový kotel značky Vaillant. Dešťová voda je vsakována na pozemku.

Chlumec nad Cidlinou je město v okrese Hradec Králové. Město má vysokou občanskou vybavenost (ZŠ a MŠ, restaurace, poštu, lékárny, obchody s potravinami, supermarket Liedl, dětská hřiště, koupaliště a další). Dům se nachází nedaleko centra městě v docházkové vzdálenosti 500 m. Ve městě jezdí meziměstský autobus (zastávka je 3 min chůze) a vlak (1,3 km od domu). Nádraží Chlumec nad Cidlinou je železniční uzel, spoje jezdí do Prahy a na opačnou stranu do Hradce Králové a dále do Trutnova. Přes jižní okraj města prochází dálnice D11. Chlumec nad Cidlinou je dobrá lokalita pro dojíždějící do Prahy.

Financování pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Elektřina:230/400 V
Kanalizace:Městská
Plyn:Zaveden
Voda:Vodovod
Konstrukce budovy:Smíšená
Počet podlaží:2
Vytápění:Ústřední plynové


Zdroj teplé vody:Plynový se zásobníkem (kotel)
Stav nemovitosti:Dobrý
Typ vlastnictví:Osobní
Parkování:Kryté stání
Charakter obce:Malé město
Infrastruktura v okolí:Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Místní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště
Umístění:V obci
Zařízeno:Částečně zařízeno
Vybavení:Kuchyňská linka, Nábytek, Sprchový kout, Vana
Dopravní dostupnost:Příměstská doprava, Auto, Dálnice, I. třída, II. třída, Vlak
Rok výstavby:2008
Lodžie:Ano
Zahrada:Ano
Cena včetně provize:Ano
PENB - třída:G - Mimořádně nehospodárná

MHD: Chlumec n.Cidl.,stará brána

172 m, 2 minuty

Restaurace: Restaurace Stará Brána

183 m, 3 minuty

Obchod: Penny Market

542 m, 7 minut

Prohlédněte si svoji novou nemovitost

Videoprohlídka

Virtuální prohlídka

Stáhnout v PDF

Těšíme se na vás na prohlídce

Kontaktujte nás

Preferovaný kontakt
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.